Sportmassages

Sportmasseur in Wassenaar

Heb je last van stijve of gespannen spieren? Een sportmassage kan hierbij heel goed helpen. Ik ben een ervaren fysiotherapeute/sportmasseuse met een eigen praktijk in Wassenaar.

Waarom sportmassage?

Massage verbetert de kwaliteit en conditie van het lichaam. Doordat tijdens de massage de doorbloeding in de spieren verbetert worden afvalstoffen sneller afgevoerd, met als resultaat dat het lichaam soepel wordt en stijve, gespannen spieren verdwijnen.

Kortom: massage haalt spanningen en pijn weg uit het lichaam.
Verzorging van het lichaam door middel van massage is dus geen overbodige luxe, maar eerder een noodzaak om klachten te voorkomen. In Aerofit wordt de sportmassage uitgevoerd door een ervaren fysiotherapeute/sportmasseuse.

Preventieve zorg

In het dagelijkse leven heeft iedereen te maken met pijn of lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld spierpijn, schouder- of nekpijn. Soms gaan deze klachten vanzelf over, maar vaak behoudt men de klachten.

Preventieve zorg is ervoor om klachten te voorkomen. Dit kan bestaan uit speciaal afgestemde rekoefeningen of een medisch consult. Op tijd zijn met professionele hulp
voor een onderliggende blessure kan chronische klachten voorkomen.

De mens heeft maar één lichaam, dus wees er zuinig op!

Fysiotherapie

Een sportmassage kan niet voldoende zijn bij bepaalde klachten. Dan kan fysiotherapie beter helpen.

Een fysiotherapeut onderscheidt zich van andere begeleiders door de medische kennis over belasting en belastbaarheid van spier en gewrichten.

Wanneer er storingen ontstaan aan het bewegingsapparaat is een fysiotherapeut dé deskundige om raad te vragen.

Waarmee kan ik je helpen?