Over Pauline

Over Pauline Baars

Ik ben opgegroeid in Zevenaar. Na een jaar in een kibboets in Israel gewerkt te hebben, koos ik voor een studie Fysiotherapie aan de Leidsche Hogeschool. Na mijn studie ben ik me gaan verdiepen in de wereld van fysiotherapie en heb extra kennis opgedaan, onder meer bij het Centrum voor Bio-Energetica in Lage Vuursche en bij Energetich instituut Nederland.

Pauline Baars
Fysiotherapie in Wassenaar

Fysiotherapie praktijk

In 1994 ben ik gestart met mijn fysiotherapie praktijk in de sportschool Aerofit Healthclub in Wassenaar, waar ik nog altijd werk. Behalve het bestuderen van fitness en oefentherapie vind ik het heel belangrijk om als therapeut ook zelf te oefenen. Het is algemeen bekend dat wanneer je zelf iets goed beheerst je het ook beter kan overbrengen. Alle oefentherapie die ik geef heb ik zelf ook uitgevoerd en doe ik ook zelf mee, samen met de patiënt.

Meridiaan Chikung

Verdere verdieping in mijn werk heb ik gevonden bij de Belgische opleiding ‘4-dimensional bodywork’, nu ‘Bodywork en Coaching’ van Dirk Oelibrandt. Dirk Oelibrandt is ook degene die mij meer leerde over Meridiaan Chikung.

Het lichaam heeft zichzelf gemaakt en behelst een intelligentie in zichzelf die vele malen intelligenter is dan onze kennis. Het menselijk lichaam is iets waar ik nooit over uitgestudeerd zal raken.

Meridiaan Chikung